Sikkerhed til bilen

Efterhånden som flere og flere altid har en smartphone med i bilen, kommer der produkter på markedet, der kan hjælpe med at gøre bilkørsel mere sikker.

AGR Consult vælger at markedsføre nogle af disse produkter efter afprøvning i egen bil. Et sådant produkt ses herunder - den danske Saphe.

 

Saphe - bliv advaret om fartkontrol og ulykker

Produktet Saphe er lige så enkelt, som det er genialt. Hvis du har prøvet en af de tilgængelige apps til din smartphone, der advarer dig om fartkontroller o.lign., så vil du opleve, at Saphe er anderledes simpel at benytte og er dermed med til at højne sikkerheden i form af nem betjening, der ikke afleder din opmærksomhed fra trafikken.

Saphe advarer dig, så du er forberedt på andre bilisters pludselige opbremsninger ved fartkontroller og kødannelser ved ulykker, der kan give farlige situationer.

saphe left

 

Saphe-enheden monteres synligt i bilen, f.eks. i midterkonsollen eller i forruden og starter herfter selv, når bilen kører. Din mobil behøver ikke at være monteret i bilen og kan f.eks. ligge i en taske eller lomme, bare mobilen kan måle din lokation.

Når du kører og nærmer dig en fartkontrol eller ulykke, advares du med lyd og blink fra Saphe-enheden ca. 25 sekunders kørsel før du når området. Når du kører forbi fartkontrollen eller ulykken trykker du på enten den blå (fartkontrol) eller røde (ulykke) knap, der bekræfter for Saphe-systemet, at fartkontrollen eller ulykken stadig påvirker trafikken og dermed kan andre trafikanter fortsat blive advaret.

Hvis du ser en fartkontrol eller ulykke, der er så ny, at den endnu ikke er rapporteret af andre bilister, så trykker du også bare på den relevante knap når du kører forbi, så andre bilister herefter bliver advaret. På den måde er Saphe-systemet konstant så opdateret som muligt.

Saphe er lovlig i Danmark og Politiet er positivt indstillet overfor Saphe, idet "alle tiltag, der forbedrer trafiksikkerhed, er velkomne".

Saphe har et indbygget batteri, der kan udskiftes og kræver dermed ikke strøm fra et stik i bilen.

Du kan se Saphe monteret og i funktion hos AGR Consult, hvor du også kan bestille din Saphe til en vejledende pris på 495 kroner inkl. moms.

 

saphe monteret medium

Full logo with phone number 280px

 

 
 

 

 

sidebar-fjernsupport

 

Find AGR Consult på
facebook, twitter og LinkedIn.

 

Logo KARL 2017

 


International partnering (English)

Prispolitik

AGR Consult tilbyder faste priser på de fleste opgaver og problemløsninger - uden tillæg for aften og weekend.

Der arbejdes normalt efter "no cure no pay"-princippet, så du ikke skal betale noget, hvis dit problem ikke bliver løst.

Læs mere om AGR Consults prispolitik her...

Hvad siger kunderne?

AGR Consults samler på tilfredse kunder, hvilket ikke er svært, når kvaliteten og servicen er på plads.

Læs nogle udtalelser fra AGR Consults kunder her...

Trustpilot samler anmeldelser om mange virksomheder, og du kan læse anmeldelser af AGR Consult her...

Hurtigt - kompetent - høfligt

AGR Consult vægter ordene hurtigt, kompetent og høfligt højt i arbejdet med kunder. Det er ikke nok at få løst et problem, hvis du som kunde sidder tilbage med en følelse af, ikke at være blevet behandlet godt.

Læs om Allan Greve, indehaveren af AGR Consult, her...

Både til erhverv og private

AGR Consult leverer ydelser og varer til både erhvervskunder og privatkunder.

Klik rundt i menuerne for at se eksempler på de opgaver, AGR Consult kan løse.