Viser alle 9 resultater

 • Tilbud
  Bærbare , Bærbare Gamere

  ABook 695 Gamer – DEMO-MODEL

  Spar over 1500 kroner på denne demo-model.

  En kraftig bærbar med indbygget grafikkort og 144Hz skærm, der er meget velegnet til spil. Se flere detaljer herunder. Dette er en DEMO-MODEL og der findes kun denne ene vare og konfigurationen kan ikke ændres. Computeren leveres klargjort med Windows installeret klar til brug.

 • Bærbare

  ABook M510

  En kraftig, fleksibel og solid bærbar med Full HD IPS skærm og lys i tastaturet. Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ABook V515

  En lækker og fornuftig bærbar med Full HD skærm og lys i tastaturet. Denne computer er meget velegnet til almindeligt dagligt brug som f.eks. netbank, internet og skolearbejde. Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ABook V525

  ABook® V525 er en ægte value-for-money notebook. Med sit rene design, Intel® HD Graphics, kortlæser, numerisk tastatur og op til 10 timers batteritid er ABook® V525 det oplagte alternativ til andre notebooks i samme lave prisklasse.

  ABook® V525 er en fornuftig og god all-around notebook.

 • Bærbare

  ABook Z470

  14″ lækker Alu notebook med kraftfuld processor og Thunderbolt 3!
  Hvis du ofte er på farten og stadig har brug for en maskine med masser af kræfter, er ABook Z470 netop computeren for dig.
  ABook Z470 er stykket med alle nyeste teknologier fra Intel – det sikrer dig, at du får en computer, som er gældende i mange år frem.

  Se flere detaljer …

 • Bærbare

  ABook Z480

  ABook® Z480 er endnu en notebook i fuld aluminium. Baggrundslyset under tasterne, det gode netkort og den store ydeevne i kombination med lav vægt gør Z480 til en ideel arbejdspartner på farten, uanset hvilke omgivelser du befinder dig i.

  Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ACER Aspire 3 A317-51K-39B4 17,3″ bærbar computer

  Dette er en efterhånden sjælden bærbar med 17,3″ Full HD skærm. Hvis du har brug for, at det, der vises på skærmen er lidt større end på andre bærbare, så er denne model fra Acer et godt valg.

 • Bærbare

  LENOVO ThinkPad E14 Ryzen 5

  LENOVO ThinkPad E14 er en arbejdshest til dagligt brug af internet, netbank, streaming, spil m.m. samt daglig transport til og fra arbejde eller skole.

  ThinkPad E14 er testet efter militære standarder, så den kan modstå selv de mest barske miljøer. Den kører, uanset om du udsætter den for ekstrem kulde eller varme, og den modstår utilsigtede stød, tab og spildte væsker. …

 • Bærbare

  LENOVO V15-IIL 15,6″ bærbar computer

  Dette er en solid bærbar fra Lenovos overkommelige virksomhedsserie (V). Den er hurtig, godt udstyret og et godt valg til prisen.