Viser alle 7 resultater

 • Bærbare

  ABook M715

  ABook® M715 er en kraftig 17.3 tommer notebook, der oplagt kan benyttes til kontor- og arbejdsbrug som alternativ til en stationær PC. ABook® M715 kan uden problemer afvikle mindre krævende spil og små grafiske opgaver. Den store Full HD 17.3″ skærm, forhøjer alle filmoplevelser. ABook® M715 er en flot, stabil og hurtig maskine, der ikke skuffer!
 • Bærbare

  ABook Unique

  Ønsker du en unik, ultra støjsvag notebook med 20 timers batteritid – så er nyeste notebook sagen.
  ABook® Unique er produceret i aluminium, utrolig flot 14″ Full HD skærm, keyboard med behageligt lys under tasterne, Intels nyeste 11. generation processorer.
  De rette komponenter til de fleste arbejdsopgaver.

  Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ABook V515

  En lækker og fornuftig bærbar med Full HD skærm og lys i tastaturet. Denne computer er meget velegnet til almindeligt dagligt brug som f.eks. netbank, internet og skolearbejde. Se flere detaljer herunder.

  Bemærk: Denne model forventes at kunne leveres juni/juli 2021

 • Bærbare

  ABook V525

  ABook® V525 er en ægte value-for-money notebook. Med sit rene design, Intel® HD Graphics, kortlæser, numerisk tastatur og op til 10 timers batteritid er ABook® V525 det oplagte alternativ til andre notebooks i samme lave prisklasse.

  ABook® V525 er en fornuftig og god all-around notebook.

  Bemærk: Denne model forventes at kunne leveres juni/juli 2021

 • Bærbare

  LENOVO ThinkPad E14 Ryzen 5

  LENOVO ThinkPad E14 er en arbejdshest til dagligt brug af internet, netbank, streaming, spil m.m. samt daglig transport til og fra arbejde eller skole.

  ThinkPad E14 er testet efter militære standarder, så den kan modstå selv de mest barske miljøer. Den kører, uanset om du udsætter den for ekstrem kulde eller varme, og den modstår utilsigtede stød, tab og spildte væsker. …

 • Bærbare

  LENOVO V15-ADA Ryzen 3

  LENOVO V15-ADA med Ryzen 3 CPU er god til dagligt brug af internet, netbank, streaming, spil m.m. Den har et godt tastatur og en fin Full HD skærm.

 • Bærbare

  LENOVO V15-ADA Ryzen 5

  LENOVO V15-ADA med Ryzen 5 CPU er god til dagligt brug af internet, netbank, streaming, spil m.m. Den har et godt tastatur og en fin Full HD skærm.