Viser alle 7 resultater

 • Tilbud
  Bærbare , Bærbare Gamere

  ABook 695 Gamer – DEMO-MODEL

  Spar over 1500 kroner på denne demo-model.

  En kraftig bærbar med indbygget grafikkort og 144Hz skærm, der er meget velegnet til spil. Se flere detaljer herunder. Dette er en DEMO-MODEL og der findes kun denne ene vare og konfigurationen kan ikke ændres. Computeren leveres klargjort med Windows installeret klar til brug.

 • Bærbare

  ABook Unique

  Ønsker du en unik, ultra støjsvag notebook med 20 timers batteritid – så er nyeste notebook sagen.
  ABook® Unique er produceret i aluminium, utrolig flot 14″ Full HD skærm, keyboard med behageligt lys under tasterne, Intels nyeste 11. generation processorer.
  De rette komponenter til de fleste arbejdsopgaver.

  Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ABook V515

  En lækker og fornuftig bærbar med Full HD skærm og lys i tastaturet. Denne computer er meget velegnet til almindeligt dagligt brug som f.eks. netbank, internet og skolearbejde. Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  ABook V525

  ABook® V525 er en ægte value-for-money notebook. Med sit rene design, Intel® HD Graphics, kortlæser, numerisk tastatur og op til 10 timers batteritid er ABook® V525 det oplagte alternativ til andre notebooks i samme lave prisklasse.

  ABook® V525 er en fornuftig og god all-around notebook.

 • Bærbare

  ABook Z470

  14″ lækker Alu notebook med kraftfuld processor og Thunderbolt 3!
  Hvis du ofte er på farten og stadig har brug for en maskine med masser af kræfter, er ABook Z470 netop computeren for dig.
  ABook Z470 er stykket med alle nyeste teknologier fra Intel – det sikrer dig, at du får en computer, som er gældende i mange år frem.

  Se flere detaljer …

 • Bærbare

  ABook Z480

  ABook® Z480 er endnu en notebook i fuld aluminium. Baggrundslyset under tasterne, det gode netkort og den store ydeevne i kombination med lav vægt gør Z480 til en ideel arbejdspartner på farten, uanset hvilke omgivelser du befinder dig i.

  Se flere detaljer herunder.

 • Bærbare

  LENOVO ThinkPad E14 Ryzen 5

  LENOVO ThinkPad E14 er en arbejdshest til dagligt brug af internet, netbank, streaming, spil m.m. samt daglig transport til og fra arbejde eller skole.

  ThinkPad E14 er testet efter militære standarder, så den kan modstå selv de mest barske miljøer. Den kører, uanset om du udsætter den for ekstrem kulde eller varme, og den modstår utilsigtede stød, tab og spildte væsker. …