Viser alle 9 resultater

 • Stationære

  ADesk Basic

  Bemærk: Der er for tiden stor usikkerhed omkring levering af grafikkort – ring til os på 25 46 00 55, hvis du ønsker at bestille en ADesk Basic med et separat grafikkort

  ADesk® Basic er multimediamaskinen til den prisbevidste køber, som ønsker hurtig teknologi og stabilitet til den bedste pris. Surf på internettet, send e-mails, tekstbehandling, regneark, musik …

 • Stationære

  ADesk Business

  Bemærk: Der er for tiden stor usikkerhed omkring levering af grafikkort – ring til os på 25 46 00 55, hvis du ønsker at bestille en ADesk Business med et separat grafikkort

  ADesk Business kan blive din perfekte arbejdsmakker. Den er en rigtig arbejdshest med perfekt balance, når man tænker på stabilitet, ydelse og pris.
  ADesk Business fås med i5, …

 • Stationære

  ADesk Exclusive

  ADesk® Exclusive imponerer med sit slim design og byder på en PC i et helt nyt kabinet. På trods af det smalle ydre er der ikke sparet på hverken kræfterne eller tilvalgs mulighederne. Kvaliteten er ligeledes på samme meget høje niveau.

  Se mere detaljeret teknisk beskrivelse nederst på siden.

 • Stationære , Stationære Gamere

  ADesk Firestorm

  Hvis du vil være sikker på, at du har det bedste hardware på markedet og den sejeste computer blandt dine venner, skal du vælge ADesk® Firestorm.

  Uanset hvilken konfiguration du vælger, får du en vild gamer computer der kan lyse alle regnbuens farver og som kan klare alle spil på markedet.

  ADesk® Firestorm er bygget i Sharkoons nye top kabinet …

 • Stationære , Stationære Gamere

  ADesk Hurricane

  ADesk® Hurricane er vores svar på den bedste gamer PC på markedet uden at man får frataget sig alle sine penge.

  Her får du muligheden for, at konfigurere din drømme computer med de bedste produkter på markedet som fx Intels nyeste 10th gen i5, i7, i9 og B460 chipset.

  Hvis kun det bedste er godt nok og …

 • Stationære , Stationære Gamere

  ADesk Lightning

  ADesk® Lightning er et populært valg fra ADesk Gamer serien, pga. den høje ydeevne og samtidig venlige prisskilt.

  Man får umiddelbart ikke bedre PC til pengene, end denne ADesk® Lightning – den er stykket med de bedste komponenter med meget fornuftig ydeevne.

  Hvis du ønsker en god all round gamer PC men stadig er nødt til, at holde sig inden for et …

 • Stationære , Stationære Gamere

  ADesk Microburst

  ADesk® Microburst er vores svar på en entry gamer PC, hvor du stadig kan køre de kendte spil som Minecraft, CSGO og LoL.

  Value for money må være det der betegner denne PC bedst – uovertruffen kvalitet hele vejen i gennem, trods den lave pris.

  Har du ikke de store krav til performance og stadig ikke vil gå ned på …

 • Stationære , Stationære Gamere

  ADesk Ryzen

  ADesk® Ryzen er vores nyeste svar på en advanced gamer PC, hvor du nemt kan køre de kendte spil som Apex Legends, CSGO, Dota, Rainbow Six osv.

  Value for money må være det der betegner denne PC bedst – uovertruffen kvalitet hele vejen i gennem, trods den lave pris.

  Stiller du store krav til performance er denne maskine noget for …

 • Stationære

  ADesk Silent

  Bemærk: Der er for tiden stor usikkerhed omkring levering af grafikkort – ring til os på 25 46 00 55, hvis du ønsker at bestille en ADesk Silent med et separat grafikkort

  Hvis du gerne vil have arbejdsro, så skal du vælge ADesk® Silent.
  Denne pc er produceret med henblik på at du skal have arbejdsro, uden at gå på …