Promovering på nettet

Flere og flere danskere bruger internettet før køb af en vare eller en ydelse - uanset om det er til privat- eller virksomhedsbrug.

En virksomhed bør have en strategi for dens tilstedeværelse på nettet i form af hjemmesider, sociale medier og online annoncering.

 

Hjemmesider

AGR Consult kan hjælpe virksomheden med at definere en hjemmeside ud fra virksomhedens kundemålgrupper, produktudvalg og ønsker til profilering. Med udgangspunkt i definitionen kan AGR Consult udvikle hjemmesiden eller alternativt være bindeled til et designbureau, der kan udvikle virksomhedens specifikke ønsker til indhold.

Når en hjemmeside er aktiveret skal virksomheden have en klar strategi for brugen af hjemmesiden. Hvis en virksomhed f.eks. vil fremstå som førende på sit felt, så skal der jævnligt laves nyt og aktuelt indhold til hjemmesiden, ellers afspejler hjemmesiden ikke virksomhedens ambitioner.

 

Sociale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn m.m.)

Sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn bliver mere og mere populære som platforme til profilering og interaktion med nuværende og potentielle kunder. Faren ved en tilstedeværelse på et eller flere sociale medier er, at man skal være til stede - om ikke 24 timer i døgnet så i hvert fald dagligt, så eventuelle henvendelser bliver håndteret.

 

Online annoncering (Google og Facebook)

AGR Consult kan hjælpe med definition og opsætning af annoncer og kampagner på Google AdWords og Facebook Annoncer, der er nogle af de største online annonceringsmedier i Danmark. AGR Consult kan også hjælpe med udtræk og fortolkning af resultaterne fra værktøjerne til overvågning af annoncerne.

Full logo with phone number 280px

 

 
 

 

 

sidebar-fjernsupport

 

Find AGR Consult på
facebook, twitter og LinkedIn.

 

Logo KARL 2017

 


International partnering (English)

Prispolitik

AGR Consult tilbyder faste priser på de fleste opgaver og problemløsninger - uden tillæg for aften og weekend.

Der arbejdes normalt efter "no cure no pay"-princippet, så du ikke skal betale noget, hvis dit problem ikke bliver løst.

Læs mere om AGR Consults prispolitik her...

Hvad siger kunderne?

AGR Consults samler på tilfredse kunder, hvilket ikke er svært, når kvaliteten og servicen er på plads.

Læs nogle udtalelser fra AGR Consults kunder her...

Trustpilot samler anmeldelser om mange virksomheder, og du kan læse anmeldelser af AGR Consult her...

Hurtigt - kompetent - høfligt

AGR Consult vægter ordene hurtigt, kompetent og høfligt højt i arbejdet med kunder. Det er ikke nok at få løst et problem, hvis du som kunde sidder tilbage med en følelse af, ikke at være blevet behandlet godt.

Læs om Allan Greve, indehaveren af AGR Consult, her...

Både til erhverv og private

AGR Consult leverer ydelser og varer til både erhvervskunder og privatkunder.

Klik rundt i menuerne for at se eksempler på de opgaver, AGR Consult kan løse.