Velkommen hos AGR Consult

En familie eller enkeltperson bør sikre sig mod tab af data eller andre følger af IT problemer. AGR Consult kan hjælpe med antivirus, firewall og backup samt hjælpe til bedre forståelse af sikkerhedsrisici, der følger af vores alles højere og højere grad af afhængighed af IT. Og hvis det allerede er gået galt og du har fået virus – eller malware, som det mere generelt betegnes – så kan AGR Consult rydde op efter en sådan infektion.

 

Antivirus og firewall

De fleste husstande er i dagens Danmark afhængige af computere i en grad, vi aldrig har set før. Og vi tiltror computere at håndtere vores dyrebare informationer og data, men desværre er der ganske få, der forstår farerne, der kan ødelægge disse informationer og data på et splitsekund.

Med en god antivirus og firewall løsning kan man sikre sig mod de fleste farer og udgiften er relativt lille i forhold til omkostninger ved at miste adgangen til alle data på computeren.

AGR Consult kan tilbyde prisvindende sikkerhedsprodukter til hjemmet fra ESET (Eurosecure). ESET sikkerhedsprodukter findes både til PC’ere med Windows, Apple Mac computere med MacOS samt Android smartphones og ESET produkterne er supporteret af en velfungerende organisation i Danmark.

Forbrugermagasinet TÆNK har tildelt ESET Smart Security version 8 “Bedst i test”for tredje år i træk i en sammenlignende test af antivirus produkter.
TÆNK fremhæver specielt den gode beskyttelse, det lave ressourceforbrug, brugervenligheden og den danske menu, og skriver om ESET Smart Security at ”ESET er ganske enkelt helt i top, når det gælder om at opdage og bremse trusler, inden de gør skade”.

Du kan kontakte AGR Consult og få en gratis prøvelicens til ESET Smart Security – så kan du i ro og mag blive fortrolig med programmet inden du beslutter dig. AGR Consult tilbyder også at installere dit ESET sikkerhedsprodukt og kan hjælpe i forbindelse med eventuelle angreb.

Priserne på ESET Smart Security ser du ved at klikke her.

Hvis du allerede har fået virus – eller malware – så kan AGR Consult også hjælpe. Ring til AGR Consult på 25 46 00 55 og få løst problemet hurtigt, kompetent og høfligt.

 

Automatisk opdatering af programmer

En af de hyppigste årsager til infektion med virus/malware er manglende opdatering af kritiske programmer på computeren. De fleste har sikkert set, at nogle programmer “melder sig” på skærmen, når der er en opdatering klar, men jeg har oplevet mange, der er nervøse for at udføre opdateringer, da de har hørt, at nogle opdateringer kan være virus forklædt som en opdatering.

Derfor har AGR Consult taget det danske program Heimdal Pro ind i sortimentet. Heimdal Pro sørger for automatisk opdatering af kritiske programmer på computeren og tilfører samtidigt et ekstra lag beskyttelse mod hackere. Du kan læse mere om kombinationen af Heimdal Pro med andre sikkerhedsprodukter her.

Herunder ses et skærmbillede fra Heimdal Pro – programmet snakker dansk og er udviklet af det danske sikkerhedsfirma CSIS.

Onlinemagasinet Digital Citizen har tildelt Heimdal PRO “Editor’s Pick” i en test, der kan læses her (på engelsk).
Digital Citizen fremhæver brugervenligheden, den automatiske opdatering af programmer samt den gode sikkerhed til beskyttelse mod inficerede hjemmesider og finansiel kriminalitet.

 

Backup

En familie bør have en fornuftig backup-procedure – og ikke mindst afprøve, at den virker. Det nytter ikke noget at sætte en backup-enhed på netværket og tro at den virker, når der måske ikke bliver taget backup af noget som helst.

 

Børnesikring af internet

Mange tror, at internettet indeholder en form for politi, der sørger for, at det er et sikkert sted at færdes. Intet kan desværre være længere fra sandheden. Internettet er absolut anarki og man bør færdes varsomt. Den eneste måde du kan holde øje med, hvad dit barn laver på internettet, er ved konstant at kigge dem over skulderen. Da dette ikke i praksis kan lade sig gøre, er den mest praktiske måde at lade et passende sikkerhedsprodukt styre adgangen til, hvad dine børn har adgang til på internettet. En sådan løsning kunne være et produkt fra ESET med forældrekontrol (se mere om ESET sikkerhedsprodukter herover).

 

Foredrag om sikkerhed på internettet

AGR Consult tilbyder foredrag om “Sikker brug af internettet”, så du bedre kan identificere og håndtere trusler på internettet og dermed kan færdes mere sikkert på internettet.

Foredraget berører bl.a.:

  • Hvordan virker internettet (ikke teknisk)
  • Hvilke farer er der ved internettet
  • Hvordan beskytter man sig

I løbet af foredraget, der varer ca. 60-90 minutter, vil AGR Consult berøre ovenstående emner på en letforståelig måde. Der vil være eksempler på nogle af de omtalte trusler og du vil lære, hvordan du kan beskytte dig bedst muligt. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og diskutere dine egne oplevelser og erfaringer.

Foredraget kan afholdes i et privat hjem, hvor der typisk kan deltage op til 8 personer, så du kan invitere nogle naboer og venner. Kontakt AGR Consult for at høre mere.