Velkommen hos AGR Consult

AGR Consult tilbyder fjernsupport* ved hjælp af programmet TeamViewer.

Ring til AGR Consult på 25 46 00 55 og aftal fjernsupport (du kan også skrive en mail til agr@agr-consult.com, så aftaler vi et tidspunkt for fjernsupport). Derefter skal du trykke på Fjernsupport-knappen herunder for at starte fjernsupport-programmet.

 

 

Når du har trykket på Fjernsupport-knappen, hentes fjernsupport-programmet. Du skal give tilladelse til at lade programmet køre. Hvis du er i tvivl, så vent med dette, til du snakker med AGR Consult på telefonen i forbindelse med fjernsupport.

* AGR Consult påtager sig ikke noget ansvar for eventuelt tab af data el.lign. i forbindelse med fjernsupport. Bemærk, at mens fjernsupport er aktiv kan AGR Consult se alt på skærmen på den computer, der er en forbindelse til, hvilket betyder at AGR Consult også kan se eventuelle data, som du måske ikke ønsker at andre skal se. AGR Consult vil så vidt muligt holde ethvert kendskab til data på denne computer hemmeligt, men det er dit ansvar at forhindre AGR Consult i at se sådanne data i forbindelse med fjernsupport.