Velkommen hos AGR Consult

En virksomheds behov for backup er typisk mere kompleks end privatpersoners. En virksomhed har ofte data spredt over flere computere og har ofte også en hjemmeside, der bør tages backup af.

Backup af virksomhedens computere

AGR Consult anbefaler at benytte en backupløsning, der gemmer data fra alle virksomhedens computere i et lukket lager i skyen, såkaldt cloudbaseret backup.

AGR Consult samarbejder med Trustbox og kan levere cloudbaserede backupløsninger med plads fra 100GB og opefter. Der kan tages backup af ændringer helt optil hver time, men typisk er en daglig backup af ændringer nok. Det hele kører automatisk og du skal ikke gøre andet end at have computeren tændt.

Hvis du har en cloudbaseret backupløsning fra AGR Consult og Trustbox, så kan du hente den nødvendige databehandleraftale mellem din virksomhed og Trustbox her. Du skal udfylde, underskrive og gemme databehandleraftalen.

Backup af hjemmesider

Måske har du ikke overvejet, at der skal tages backup af virksomhedens hjemmeside(r). Du kan læse lidt om, hvilke overvejelser man skal gøre sig om en virksomheds hjemmeside(r) her.

AGR Consult samarbejder med Sucuri og kan levere backup af hjemmesider til en fast pris uanset hjemmesidens størrelse. Der kan tages backup så ofte som hver dag og det hele kører automatisk uden at du skal huske noget.

Hvis du har en løsning til backup af din(e) hjemmeside(r) fra AGR Consult og Sucuri, så kan du læse Sucuri’s databehandleraftale mellem din virksomhed og Sucuri her.

Spørgsmål?

Hvis dette har rejst flere spørgsmål end svar, så kontakt endelig AGR Consult for rådgivning om den bedste løsning for din virksomhed.