Velkommen hos AGR Consult

Flere og flere danskere bruger internettet før køb af en vare eller en ydelse – uanset om det er til privat- eller virksomhedsbrug.

En virksomhed bør have en strategi for dens tilstedeværelse på nettet i form af hjemmesider, sociale medier og online annoncering.

 

Hjemmesider

AGR Consult kan hjælpe virksomheden med at definere en hjemmeside ud fra virksomhedens kundemålgrupper, produktudvalg og ønsker til profilering. Med udgangspunkt i definitionen kan AGR Consult udvikle hjemmesiden eller alternativt være bindeled til et designbureau, der kan udvikle virksomhedens specifikke ønsker til indhold.

Når en hjemmeside er aktiveret skal virksomheden have en klar strategi for brugen af hjemmesiden. Hvis en virksomhed f.eks. vil fremstå som førende på sit felt, så skal der jævnligt laves nyt og aktuelt indhold til hjemmesiden, ellers afspejler hjemmesiden ikke virksomhedens ambitioner.

 

Sociale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn m.m.)

Sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn bliver mere og mere populære som platforme til profilering og interaktion med nuværende og potentielle kunder. Faren ved en tilstedeværelse på et eller flere sociale medier er, at man skal være til stede – om ikke 24 timer i døgnet så i hvert fald dagligt, så eventuelle henvendelser bliver håndteret.

 

Online annoncering (Google og Facebook)

AGR Consult kan hjælpe med definition og opsætning af annoncer og kampagner på Google AdWords og Facebook Annoncer, der er nogle af de største online annonceringsmedier i Danmark. AGR Consult kan også hjælpe med udtræk og fortolkning af resultaterne fra værktøjerne til overvågning af annoncerne.