Velkommen hos AGR Consult

AGR Consult er startet af Allan Greve. Jeg er uddannet data-ingeniør med speciale i datakommunikation og softwareudvikling, med mere end 20 års erfaring fra større danske og internationale teknologivirksomheder.

Jeg tror på, at god service og gode samarbejdspartnere gør en forskel – og håber, at du er enig. Jeg sætter en ære i at kommunikere uden unødig brug af tekniske udtryk – jeg kender alle de frække ord, men bruger dem kun, hvis du ønsker det.

Du kan ringe til mig på telefon 25 46 00 55 eller skrive en e-mail til agr@agr-consult.com. Du kan også benytte kontaktformularen.

Du kan også læse med på min private blog på www.allan-greve.dk, hvor jeg skriver om lidt af hvert, dog ofte med fokus på mit virke som konsulent indenfor IT og Telekommunikation.

Hvis du vil læse mere om mig, kan du finde mig på LinkedIn, Facebook og Twitter.