Video-overvågning

Som nævnt i dette blog-indlæg, er det vigtigste valg, du skal træffe i forbindelse med valg af video-overvågning, om du vil kunne se alle kameraer på en skærm og optage alt, hvad der sker eller om du kun ønsker at optage, når der er bevægelse. Tryk på dit valg herunder for at se, hvad AGR Consult tilbyder:

video-valg1

video-valg2


Video-overvågning med HomeMonitor løsning

Serien af HomeMonitor produkter til video-overvågning hos private og mindre virksomheder omfatter kameraer til indendørs og udendørs brug. Kameraerne aktiveres ved bevægelse og optagelser gemmes på internettet, hvor du kan se alle optagelser 7 dage tilbage (kan udvides til 30 dage) og "interessante" optagelser kan gemmes til senere brug.

Optagelser og direkte ("live") video kan ses på computer, smartphone og tablet* og der er mange indstillingsmuligheder, så løsningen kan tilpasses dine behov.

AGR Consult rådgiver dig, så du får den bedste løsning til dit behov og AGR Consult sørger for opsætning af kameraer samt overvågning på computer, smartphone og tablet* alt efter dit behov.

* Der findes i skrivende stund apps til iOS (iPhone og iPad), Android og Windows Phone 8

 

Indendørs og udendørs kameraer

Der findes kameraer til både indendørs (HomeMonitor HD) og udendørs (HomeMonitor HD Pro) brug. Kameraerne er meget diskrete og kan monteres meget fleksibelt. Eneste krav til kabler er, at der kan føres strøm hen til kameraet (alternativt kan HD Pro kameraet forbindes med en PoE-forbindelse). Kameraerne optager i høj opløsning (HD 720p) og optager også i lav belysning samt om natten.

HM-Indoor-with-stand

HomeMonitor-HD-Pro-1-small

Bladet "Komputer for alle" kaldte HomeMonitor HD indendørs kameraet for "Testens mest brugervenlige" i deres test af 6 kameraer til video-overvågning i oktober 2015.
Bladet skrev bl.a. at "Der er vitterligt ingen besværlige indstillinger, og alle kameraets muligheder er logisk navngivet og nemme at afkode, og det kan vi rigtig godt lide!"

 

Online magasinet Neowin konkluderede i en test af HomeMonitor HD indendørs kameraet i februar 2015 (se hele testen her):
To me, the HomeMonitor HD adds peace of mind when it comes to maintaining a secure house, and if you are ever unlucky enough to get burgled or have a break in or any other issue with intruders, what better way is there to get footage of them which can't be destroyed simply by breaking the camera?
(For mig betyder HomeMonitor HD tryghed når det handler om at sikre sit hus og skulle du være uheldig at blive udsat for indbrud, hjemmerøveri eller et anden problem med indtrængende personer, er der så en bedre måde at sikre sig optagelser af dem, som ikke kan ødelægges bare ved at ødelægge kameraet?)

 

Demonstration

HomeMonitor produkterne kan ses i funktion hos AGR Consult. Kontakt AGR Consult for nærmere aftale om demonstration.

Herunder ses eksempler på optagelser fra et udendørs HomeMonitor HD Pro kamera taget i dagslys og i mørke, hvor effekten af de kraftige infrarøde sensorer ses tydeligt og det er også tydeligt, at en nummerplade nemt kan aflæses på billederne (klik på billederne for at se dem i fuld størrelse).

HM-eksempel-dag-small

HM-eksempel-nat-small

HM-eksempel-dag2-small

HM-eksempel-nat2-small

 

Priser

For at få det bedst mulige resultat sælger AGR Consult primært færdige løsninger til video-overvågning til private og mindre virksomheder. Løsningspris afhænger bl.a. af installationsforhold. Kontakt AGR Consult for tilbud, der opfylder dine behov.

Du kan dog godt købe HomeMonitor produkterne hos AGR Consult til Gør-Det-Selv installation. Kontakt AGR Consult for tilbud.

 

Alarm-LabelPræventiv virkning

En stor del af det at have video-overvågning installeret er den præventive effekt. AGR Consult leverer meget synlige mærkater med alle løsninger til video-overvågning så disse kan placeres f.eks. på postkasser og døre samt i vinduer så de nemt ses. AGR Consult kan også levere skilte til facademontering, der er synlige på afstand.

Udover den præventive effekt hjælper disse mærkater og skilte også i forhold til lovgivningen om TV-overvågning (se mere herunder).

 

forside-tv-overvaagningLovgivning om video-overvågning (TV-overvågning)

Lovgivningen i Danmark omkring video-overvågning (eller TV-overvågning som det officielt hedder i lovgivningen) er ikke helt gennemskuelig. Datatilsynet har udgivet en vejledning om brugen af overvågning hos private og virksomheder, som du kan læse ved at klikke på billedet her.

 

Brugervejledninger til HomeMonitor produkter

Herunder finder du danske brugervejledninger til de HomeMonitor kameraer, som AGR Consult forhandler:

Klik her for at hente den seneste version af brugervejledningen til HomeMonitor HD Pro kameraet til udendørs brug

Klik her for at hente den seneste version af brugervejledningen til HomeMonitor HD kameraet til indendørs brug

Full logo with phone number 280px

 

 
 

 

 

sidebar-fjernsupport

 

Find AGR Consult på
facebook, twitter og LinkedIn.

 

Logo KARL 2017

 


International partnering (English)

Prispolitik

AGR Consult tilbyder faste priser på de fleste opgaver og problemløsninger - uden tillæg for aften og weekend.

Der arbejdes normalt efter "no cure no pay"-princippet, så du ikke skal betale noget, hvis dit problem ikke bliver løst.

Læs mere om AGR Consults prispolitik her...

Hvad siger kunderne?

AGR Consults samler på tilfredse kunder, hvilket ikke er svært, når kvaliteten og servicen er på plads.

Læs nogle udtalelser fra AGR Consults kunder her...

Trustpilot samler anmeldelser om mange virksomheder, og du kan læse anmeldelser af AGR Consult her...

Hurtigt - kompetent - høfligt

AGR Consult vægter ordene hurtigt, kompetent og høfligt højt i arbejdet med kunder. Det er ikke nok at få løst et problem, hvis du som kunde sidder tilbage med en følelse af, ikke at være blevet behandlet godt.

Læs om Allan Greve, indehaveren af AGR Consult, her...

Både til erhverv og private

AGR Consult leverer ydelser og varer til både erhvervskunder og privatkunder.

Klik rundt i menuerne for at se eksempler på de opgaver, AGR Consult kan løse.