Du har mulighed for at vinde et gavekort til et 2-nætters hotelophold på Hotel Marina i Grenå. Betingelserne er beskrevet herunder.

Hvad skal du gøre?

For at deltage i lodtrækningen om gavekortet skal du købe en ny computer hos AGR Consult i perioden fra 23. april 2019 til 31. maj 2019. Værdien af computeren ekskl. klargøring og tilbehør skal være minimum 2.999,00 kroner inkl. moms for at deltage i lodtrækningen. Computeren skal være bestilt senest 31. maj 2019, men ikke nødvendigvis leveret før denne dato.

Man kan deltage med mere end 1 lod i lodtrækningen, hvis man køber mere end 1 computer, der opfylder betingelserne for at deltage.

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde et gavekort til et 2-nætters hotelophold på Hotel Marina i Grenå for 2 personer til en værdi af op til 2.688,00 kroner inkl. moms. Gavekortet skal bruges inden 9. oktober 2020. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller varer. Billedet herunder viser detaljerne.

Hvor stor er chancen for at vinde?

Alle kunder, der har købt en ny computer, der opfylder betingelserne for at deltage i lodtrækningen, deltager i lodtrækningen. Der vil minimum være et gavekort per 10 solgte computere, dvs. at chancen for at vinde et gavekort i lodtrækningen er minimum 10%.

AGR Consult forbeholder sig ret til at afslutte denne kampagne før det annoncerede sluttidspunkt, hvis der ikke længere kan garanteres minimum 10% chance for at vinde et gavekort i lodtrækningen.

Hvordan sker lodtrækningen?

Lodtrækningen sker manuelt ved at en uvildig person – dvs. en person, der ikke har købt en computer hos AGR Consult og dermed ikke selv kan vinde et gavekort – trækker en eller flere vindere fra en boks med en seddel med navne på hver deltagende kunde. Vinderne får direkte besked via telefon eller mail umiddelbart efter lodtrækningen.

Hvem kan deltage?

Alle personer med bopæl i Danmark kan deltage. Personer, der er tilknyttet AGR Consult eller bor i samme husstand som personer, der er tilknyttet AGR Consult, kan dog ikke deltage.