Velkommen hos AGR Consult

Sikkerhed til hjemmesider
– en samlet løsning fra AGR Consult

Hvis du har helt styr på sikkerheden på din hjemmeside, så er dette ikke for dig. Hvis du derimod er usikker omkring sikkerheden på din hjemmeside – eller tror, at dit webhotel tager sig af det – så bør du læse videre.

AGR Consult tilbyder en samlet sikkerhedsløsning til hjemmesider. Løsningen omfatter antivirus og firewall for at beskytte hjemmesiden og du kan tilvælge backup af hjemmesiden som en ekstra sikkerhed. Du kan desuden få fjernet malware fra en allerede inficeret hjemmeside som en del af løsningen. AGR Consult har indgået en aftale med det amerikanske firma Sucuri om denne løsning, hvor AGR Consult håndterer sikkerheden på din hjemmeside, så du ikke skal bekymre dig om det tekniske og heller ikke om at kommunikere med et amerikansk firma, for det tager AGR Consult sig også af.

Løsningen virker med alle gængse CMS platforme til hjemmesider, såsom WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Microsoft .NET, osCommerce, vBulletin og phpBB.

Herunder kan du se, hvordan en firewall til en hjemmeside virker. Til venstre (klik på billedet for at forstørre) ser du situationen uden firewall, hvor al trafik til hjemmesiden ankommer på hjemmesiden uden at blive undersøgt for eventuelle ondsindede hensigter. Til højre ser du situationen med en firewall, der undersøger al trafik til hjemmesiden før den normale trafik sendes uhindret videre til hjemmesiden og den ondsindede trafik bliver afvist.

Hvis du har helt styr på IP, DNS, FTP og kommunikation på teknisk engelsk, så kan du vælge at købe Sucuris løsning direkte via dette link. Modsat bør du vælge løsningen fra AGR Consult, hvis det tekniske eller engelsk ikke lige er dig, idet AGR Consult håndterer dette som en del af løsningen.

I dette blog-indlæg kan du læse om, hvad der typisk sker, hvis en hjemmeside er inficeret med malware – og du opdager det normalt ikke før hjemmesiden bliver lukket uden varsel.

Men måske endnu vigtigere, så bør du også overveje om dit omdømme kan tåle, at besøgende på din hjemmeside bliver inficeret med virus.

– AGR Consult blog-indlæg 30. marts 2015

Hvis du vil undersøge en hjemmeside for almindelige sikkerhedshuller, så klik her. Bemærk, at denne undersøgelse ikke er komplet men giver en indikation af sikkerhedsniveauet.

Kontakt AGR Consult, hvis du vil høre mere om sikkerhedsløsningen til hjemmesider.