Herunder ses et udvalg af de oftest stillede spørgsmål om TMS (opdateret 20. december 2018).

 

Hvordan sletter jeg en bruger?

Brugere kan deaktiveres, så de ikke dukker op i oversigtsbilledet. Dette bruges f.eks. ved orlov el.lign. Hvis en bruger skal slettes, så kontakt AGR Consult med information om, hvilken bruger, der skal slettes.

 

Kan jeg nulstille et udkald manuelt?

Nej, TMS nulstiller automatisk udkald efter 60 minutter.

 

Hvilke krav er der til hardwaren, som TMS skal køre på?

TMS oversigten kører i en webbrowser og kræver ikke stor kraft fra computeren. TMS oversigten er udviklet til at køre på de fleste Windows PC’ere med en standard webbrowser som f.eks. Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome, men det er også afprøvet på en Raspberry Pi, der også kan bruges (kontakt AGR Consult for at høre mere om TMS på Raspberry Pi). Man kan med fordel rotere skærmen, hvor oversigten vises, så den vises “på højkant”.

Brugerne skal bruge TMS på en mobil enhed (typisk en smartphone), og er udviklet til at virke på en standard mobil webbrower på Android og iOS.

 

Kan en bruger være tilmeldt flere TMS-grupper (stationer)?

Ja, hvis brugeren har flere forskellige mailadresser, så kan en bruger have flere forskellige TMS-profiler og på den måde være tilmeldt flere TMS-grupper (stationer). Det er i den opsætning nødvendigt at logge ud af TMS før skift mellem brugere.

 

Hvis du har andre spørgsmål om TMS, så kontakt endelig AGR Consult.